keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Copenhagen baby!

Noin puoli 8 maissa paikallista aikaa saavuttiin Kööpenhaminan lentokentälle. Väsymys oli (ja on yhä) hyvin suuri mutta ei auttanut muu kuin lähteä hotellia metsästämään! Info pisteestä kysyttiin että minne kannattaisi mennä ja miten. Saatiin kartta ja lista hoteleista ja erittäin hyvät ohjeet keskustaan pääsemiseksi. Hypättiin junaan ja n. 9 min päästä oltiinkin jo Köpiksen keskustassa. Sieltä suunnattiin lähimmälle hotellille pienien kiemuroiden jälkeen.
Hotelli Axel Guldsmeden sijaitsee parin korttelin päässä juna-asemasta. Sisälle astuttaessa tuli hyvin kotoisa ja mukava olo. Jokapuolela kalusteissa, seinissä ja kortisteissa on hyvin maanläheiset värit ja orgaanisia tuotteita on myynnissä aulassa. Ravintolassa tarjoillaa 90%-100% luomuruokaa! Tätä kaikke ihastellessa samalla jännitti että mitenköhän kallis tämä onkaan. Kahdenhengen huone maksoikin vain noin 985 kruunua eli noin 197€ yhteensä per yö. Eli pudjetissa pysyttiin!
Kun tultiin huoneeseen sisälle en ollut uskoa silmiäni. Hetken aikaa molemmat vaan huudettiin että "EIKÄ!" "MITEN SIISTIÄ!" koska tämä huone on ehkä ihanin hotellihuone jossa olen ikinä ollut. Kaunis sänky, ihana kylpyuone ja näköalakin! Kauniisti sisustettu.
Kunhan ihmettelystämme toivuttiin oli aika testata sängyt, ja miten hyvin niissä nukuttikin! Tosin kokoyön valvominen ei auttanut aisaan..
Pienten nokosten jälkeen siinä 11 maissa lähdettin sitte kiertämään kaupunkia ja etsimään jotain syötävää. Löydettiinkin mukava pihvimesta Jensen's Bofhus . Syötiin pihviä, ribsejä, ransklaisia ja salaatteja. Oli ihan sairaan hyvää. Sitten suunnistettiin Hard Rock Caféhen jossa syötiin jälkkäriks Hot fudge brownie ja kahvit :) Oli muuten sekin hyvää! Ja palvelu mukavaa ja rentoa.
Päätettiin takaisin hotellille tullessa hakea vielä vähän ruokaa illaksi ja aamuksi kaupasta. SIELLÄ OLI BLACKBERRY SOMMERSBYTÄ!! Tottakai muutama niitä lähti mukaan sekä vähän appelsiinimehua ja croissantteja. nam!
Nyt rentoudutaan ilta ja ajoissa nukkumaan. Huomenna pitää olla aikaisin aamulla jo seikkailemassa lentokentällä.
Terkkuja Kööpenhaminasta!
-Sussu ja Tiia




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti