perjantai 30. marraskuuta 2012

Viimeinen viikko marraskuuta!

On taas hurahtanut monta päivää siitä kun viimeksi kirjoitin... tuntuu että aika alkaa mennä nopeammin ja nopeammin ja ei tunnu riittävän kaikelle mitä haluaisin tehdä. Tänään sain kuitenkin jo tietää työvuorot koko joulukuulle ja suunnitelmia on ainoastaan yhdelle tai kahdelle päivälle joten ehkä mulla on aikaa tehdä vielä vaikka mitä. Ensiviikon maanantaina tai tiistaina aion käydä Puerto de la Cruzissa, Loro Parkissa eli siis semmoisessa papukaija paikassa missä on myös jokunen simpanssi, tiikeri ja miekkavalaita! Oon ihan pähkinöissäni niistä papukaijoista...  Ja muistakin jutuista.. :D Sieltä saattaa sitte muutama kuva ilmestyä tänne.
Siam Parkissa oli merijellonia!
Tämän viikon vapaat meni ihan mukavissa merkeissä. Maanantai-ilta vietettiin hyvässä seurassa ja aivan liian myöhään, tai aikaiseen seuraavaan aamuun! Siitä seurasi hirveää väsymystä, kamala nälkä, merivedestä valkoiset vaatteet, mukavia muistoja ja uusia ystäviä Englannista :) Mukavia muistoja saatiin myls tiistain reissulta Siam Parkiin, veipuistoon. Ihan sairaan iso vesipuisto jossa kasvoi palmuja, kukkia ja kaikenlaisia eksoottisia kasveja. Ja hieno se oli! Pitkiä  ja hurjia vesiliukumäkiä joka lähtöön ja osassa vähän pelotti mutta hauskaa oli :D Hauskaa oli myös sen parkin ettiminen... Linja-autoasemalta tyyppi neuvo varmaankin ja toivottavasti vahingossa meidät ihan toiseen suuntaan vasemmalle, kun monien kysymysten jälkeen saatiin oikeita neuvoja ja päädyttiin oikealle ja heti löydettiin!  Calle Finlandiakin nähtiin.... Mutta tämän viikon kohokohta oli kuitenkin se kun meidän avoimesta ikkunasta lensi järkyttävän kokoinen pulu sisään huoneeseen ja kaikki 4 huoneessa ollutta tyttöä huutaa yhteen ääneen ja yksi yrittää piiloutua matkalaukkuun... Vähän jos nauratti se. Mutta pulu oli onneks hirveen viisas ja ymmärsi itse lentää ulos. Mutta ihan varma oon siitä että me pelästyttiin sitä enemmän kun se meidän huutoa. Mulla ensimmäinen ajatus oli vaan että "Voi hemmetti, miten me saadaan se ulos täältä ja entä jos se vaan paskoo joka paikkaan ku se on niin hädissään!!" mutta aliarvioin sen pulun älykkyyden, onneksi.
Calle Finlandia Costa Adejessa
Hassua on kyllä se että huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä... Täällä tuo joulunodotus ja kaikki muu hömpötys ainakin toistaiseksi on vielä ihan mitätöntä suomeen verrattuna. Suomessa jo pelkkä lumi tekee jo jotain mutta täällä ei mittari painu edes alle 20 asteen. Ainoat asiat mistä huomaa että joulu on tulossa  on muutama villkuvat jouluvalot siellä täällä, salilla soi välillä instrumentaaliversioita joululauluista, jotain joulukukkia on istutettu pitkin kaupunkia ja muutama joululamppukauppias on kokoajan turisteille tyrkyttämässä krääsää. Ja totakai meidän sänkyjen välissä roikkuva suklaajoulukalenteri <3 Mutta ehkä se jouluhömpötys vielä tännekkin tulee. Joulu on kyllä mukava asia mutta täällä se tuntuu vaan tosi erillaiselta niinkuin varmaan arvaattekin. Eikä sitä oikeastaan osaa täällä sillätavalla odottaakkaan niinkuin suomessa. Varsinkin kun jouluaatto menee töitä tehdessä. Kauhulla odotan sitä työn määrää....
Suomessa kuulemma on ihan mukava lumimrsky tällä hetkellä... Koittakaa selvitä siitä hengissä niin minä nautin lämmöstä teidänkin puolesta, no worries!
Tämä mäki oli ihan hullu!
joopajoo...











2 kommenttia:

  1. Moi Sussu!
    Mun oli nyt pakko kommentoida, kun eksyin lukemaan sun blogia! Minä oon käyny joskus 4-luokalla tuolla Loro Parkissa, se on ihana! Kannattaa mennä kattoo kaikkia erilaisia näytöksiä, me käytiin ainakin papukaija- ja delfiininäytöksissä muistaakseni... Se delfiinishow oli ainakin ihan mahtava! Ja ainiin, oli siellä myös merileijonanäytös joka oli tosi hauska!

    Kivoja Espanjakokemuksia sulle!:)

    VastaaPoista
  2. Oijoij! Aion kyl tosiaan mennä. Hauska sattuma :D Ja mukavaa reissaamista sullekkin sinne toisellepuolelle maailmaa!

    VastaaPoista