tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulunodotusta...

On taas kerran mennyt aika nopeasti... Tuntuu että vastahan minä tännekkin kirjoitin viime vapaapäivistä ja tässä ne nyt taas on! Ja kohta ohi.. Mutta nämä vapaapäivät onkin menny vähän eri seurassa kuin aiemmat. Nimittäin kuume on pitänyt minut kiireisenä nukkumisen ja sen kaksoisveljen torkkumisen kanssa. Sunnuntaina illalla töissä tuli vähän inhottava olo ja noh, tässä ollaan. Mutta ei onneksi mitään älyttömän korkeaa kuumetta tai muuta ole tullut, ainakaan vielä. Ja toivottavasti ei tulekkaan koska TADAAA 10 päivää töitä putkeen lähtis huomenna klo 8.30 alkaen! Ei siinä nyt muuten mitään mutta tämä työ on täällä edelleenkin niin raskasta ja suoraan sanottuna aika hirveetä ja ois ollu pomolla mahollisuus laittaa vaikka se 8 tai 7 päviää putkeen mutta eiku se on nyt 10 ja sillä selvä koska se lähti lomille nii ei pysty vuoroja edes muuttamaan... Nomutta, tunnelin päässä on valoa ja aion sen 10 päviän päästä vihdoin mennä sinne Loro parkkiin kattomaan papukaijoja ja miekkavalaita kun eilen en sinne siis lähtenyt niinkuin varmaan arvata saattaa.
Kohta pitäis varmaan muutamalle ihmiselle ruveta jonkinlaisia joululahja-tuliais juttuja keksimään täältä... Ja pari korttiakin pitäisi saada lähetetyksi. Se joka haluaa saada mukavan joulutervehdyksen suoraa Teneriffan lämmöstä, saapi laittaa osoitetta mulle jotakin kautta! MUTTA HUOM!! Ei puhelimeen nkoska siinä ei ole kolmeen päivään toiminut verkko joten en luota että jatkossakaa toimisi mutta toivottavasti nyt jossain vaiheessa! Ois mukava soitella suomeen niillekkin joilla skypeä ei ole :D
Mutta jotain hyvää sentään; suihkusta on nyt pariin viimekertaan tullut ihan sopivaa vettä! Liian pieni se edelleenkin on mutta HEI; sopivan lämpöistä vettä! Se on jo jotain.
Tänäaamuna taas avattiin Paavopesusieni joulukalenteri ja sieltä tuli mistelinoksa! Ilman lunta on kyllä tosi vaikeeta kuvitella että huomenna on itsenäisyyspäivä ja pari viikkoa niin on oikeesti se joulu. Eilen jo suunnittelin että pitää laittaa poikaystävälle suomeen viestiä että käy alennusmyynneistä ostamassa kinkun ja laatikoita ja jotai muuta hyvää jouluruokaa että voidaan sitte Tiian kanssa pitää omat "pikkujoulut" vai onko ne sitte ne isotjoulut vai megajoulut kun ne on joulun jälkeen...? Mutta suomalaisia jouluruokia on kyllä vähän ikävä. Varsinki sitä kinkkua!
Kinkusta puheenollen.. Huomenna pitäis käydä paikallisessa karaokebaarissa juhlimassa kahden suomalaistytyn läksiäisiä. Saas nähdä mitä nää pöpöt siitä tykkää.. :D Mutta hiljaa hyvä tulee.. Vaikka aika vaikee siellä hiljaa on olla, musiikki soi 3x kovempaa ku suomalaisissa baareissa. Mutta toivottavasti Iidan ja Isabellan kanssa nähdään vielä suomessakin kun tuo Kuopio-Jyväskylä matka ei nyt niin kauhean pitkä ole :)
Mutta mukavia joulupippaloita kaikille ympäri maailmaa! Terkkuja täältä "tosijouluiseltateneriffalta"!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti