tiistai 6. marraskuuta 2012

Terkkuja Teneriffalta!


Ensimmäinen aurinkoinen, ei- myrskyinen päivä Teneriffalla sitten tänne saapumisen jälkeen! Netti ei vieläkään toimi hotellilla kunnolla mutta onneksi on nettikahvilat keksitty :) 
Vielä toissapäivänä käytävät lainehti ja vettä tuli ikkunasta ja oven alta sisään. Ukkonen häiritsi nettiyhteyksiä... Mutta ehkä tämä tästä! Hyvältä vaikuttaa keli tällä hetkellä. 
Mutta palataan siihen päivään kun tänne saavuttiin: aamulla tosiaan 6.50 lento lähti Kööpenhaminasta ja kesti jotain 5-6 tuntia ja oli muuten tuskaa.. Noh, ei siinä vielä kaikki. Kentältä ulos päästyä piti ruveta arpomaan että milläs bussilla päästään sitte tänne Tamaimoon.. Selvitettiin että ensin pitää mennä yhdellä bussilla playa de las Américanosiin ja sieltä seuraavalla Puerto de Santiagoon. Ei mitään hajua missä pitää jäädä pois ja missä vaihtaa bussia tai mitä reittiä se edes kulkee!! Päästiin sit kuitenki Americanosiin ja kesti ehkä 30 sekuntia nii oltiinkin jo toisessa bussissa matkalla (toivottavasti) Tamaimoon. Matkalla yritettiin epätoivoisesti spottailla tienviittoja ja kattoo kartasta että missä ollaan menossa, mutta banaanitarhojen, vuorien ja meren lisäksi ei muuta oikeastaan näkynyt. Ihmisiä tuli ja meni. Yli puolen tunnin jälkeen nähtiin tienviitta ja alettiin arpoa että missä kohtaa jäädään pois. Monta kertaa meinattiin jo nousta bussista mutta kuitenkin epäiltiin että ei olla vielä perillä. Sitten yhtäkkiä molemmat hius yhteen ääneen "tuolla!!" Ja jäätiin heti pois Tamaimo tropical- kyltin nähtyämme. Tuurilla nähtiin meidän hotelli ikkunasta ja alettiin suunnistamaan sitä kohti. Monen monen rappusen jälkeen oltiin hotellin ovella. Respasta saatiin avaimet  huoneeseen joka on yllättävän mukava: sängyt, pöytä, hella, muutamia astioita ja kylpyhuone jossa on ihan laittoman pieni suihkukoppi. Lämmintä vettä tulee aina sillointällöin :D  ikkunasta näkee sisäpihalle ja melkein altaalle asti.
Lisää kuvateksti
Hotellissa on kaksi ravintolaa; a la carte ja lounasravintola, kaksi allasaluetta joissa baarit, solarium,kaiken näköistä ohjelmaa lapsille ja aikuisille; biljardia, ilmakiekkoa, lentopalloa, tennistä, disco, ja iltaohjelmaa animaattoreiden järjestämänä. Ja kaikkee muuta, en jaksa edes kaikkee luetella :D
Pari muutakin suomalaista tyttöä on hotellilla töissä. Ihan mukavaa :) 
Ekana päivänä oltiin vähän hukassa että mitä tapahtuu ja milloin ja missä mutta onneksi saatiin kaikkiin kysymyksiin vastaukset :) iltaa kohden asiat olivat jo melko selkeitä (mutta taivas ei) ja eka ilta aloitettiinkin itse tehdyllä sangrialla! nyt vaan ollaan ja nautitaan ja tehdään töitä ja toivottavasti jotain opitaankin :) lisää kuulumisia piakkoin!







meidän keittiö!

WC ja maailman pienin suihku...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti