keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Vapaapäivien ajanvietettä.

Kaupungilta rantaan päin otettu kuva
Maanantai ja tiistai oli meidän ekat vapaapäivät. Maanantaina käytiin altaalla ottamassa aurinkoa ja sitten lähdettiin etsimään Playa de chicas-rantaa. Rannan hiekka on ihan mustaa mutta pehmeää :) otettin pari hienoa kuvaakin ^^ Kokopäivä syötiin hyvin ja pitkän kaavan mukaan hotellin ravintolassa. Muutamia leffojakin tuli katsottua muutama.
Playa de Chicas













Los Gigantesin kallioita
Tänne lähtiessä sovittiin Tiian kanssa että "yritetään kiinteytyä" ja ehkä muutama kilokin karistaa :D Jotenka käytiin eilen lenkillä ja juostiin merenrannassa ja portaita, ah! Käytiin juoksemassa Los Gigantes nimisessä paikassa. En ole varma tarkoittaako se sitä vuorta, aluetta, rantaa vai mitä lie... Mutta jokatapauksessa siellä oli ns. luonnon allas joka on meressä oleva kivi "allas". Vieressä menee pitkälle mereen vievä kivimuuri täynnä rapuja ja kotiloita. Käytiin jonkin aikaa katselemassa aaltoja (jotka oli muuten sairaan isoja) ja sitten lähdettin takasin hotellille.
Los Gigantesin "natural pool"
"aallonmurtaja" altaan vieressä
Lounaan jälkeen päätettiin että lähdetään rapujahtiin takaisin Los Gigantesiin ja samalla uimaan ja kuvia ottamaan. Mentiinpä sitten sinne kivimuurille ja otettiin muutamia kuvia siellä ja viereisilä kallioilla. Aallot alkoivat olla jo melkein liian isot; välillä ne löi koko kivimuurin yli viereiseen altaaseen. Kerran sain kenkäni ja housunlaheet läpimäräksi aallon pyyhkäistessä yli. Mutta Tiialla kävi huonompi tuuri; aalto pyyhkäisi kokonaan yli ja kasteli kaikki Tiian vaatteet ja mulla oli aika hauskaa... :DD Mentiin sitten uimaan altaaseen ja pariin kertaan hukkuminen ei ollu kauheen kaukana kun iso aalto iski altaaseen kauheella voimalla. Mutta hauskaa oli! Aaltojen lyödessä vereisiin kallioihin kuului ihan uskomattoman kovaa jylinää, melkein kuin kalliot ois sortunu aaltojen voimasta. Se oli aika hienoa kuunneltavaa ja katsottavaa (videota myöhemmin luvassa).

Tänään Illalla siellä oli aika huikean kokoiset alloot johtuen kovasta tuulesta. Kuvia tai videota en vielä saanut koska oli jo niin pimeää.. Mutta aallot oli mahtavat!

Huomenna lisää hienoja kuvia!! Muistakaa katsoa :)

Hyvät yöt täältä päin maailmaa!
-Sussu&Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti