tiistai 30. lokakuuta 2012

It's time to go!

Enää 2 tuntia lähtöön! Onkohan mulla kaikki tarpeellinen mukana. mitä puuttuu, vieläkö tarviin jotain....?? Tuntuu että joka kerta kun lähden, matkalaukku kevenee vähintään parilla, kolmella kilolla. Mut sehän on vaan hyvä. Jos painoraja on se noin 20kg ja mun laukku nyt painaa sen 10kg nii mullahan siittää tilaa tuoda vaikka mitä krääsää sieltä!
Mutta voi että miten tuo pakkaaminen oli tuskaa...! Eilen kun pakkailin niin pääsin ehkä siihen pisteeseen että olin pakannu (heittäny laukkuun) noin 80% vaatteista ja siihen se sitte jäikin. Tänä aamuna sitte skitsoilin itekseni että voi helvata nyt on PAKKO pakata! Ja noh, tein ekat 4h kaikkee muuta ku pakkasin... Sitte otin itteeni niskasta kiinni ja pakkasin. Oikeesti. Meni ehkä puolt tuntia nii olin valmis. Sitte taas tein kaikkee epäoleellista ja sitte lähinki extempore äitin kanssa syömään (Amarillossa nomnom oli hyvää kanaa :P). Sitte tulin takasi kotiin ja pakkasin käsimatkatavarat. 10 tarkistuskerran jälkeen olin varma että passi, rahat ja lentoliput on mukana. Mutta aion silti tarkistaa vielä vähän ennen lähtöö... hehe :DD Se juttu mikä meinas jäädä oli auronkolasit, mut sitte muistin ytäkkiä että "hei siel paistaa aurinko!", joten pakkasin vielä aurinkolasit (tosin olishan se ollu maailmanloppu jos en niitä ois mukaan ottanu... En koskaan edes käytä niitä... :D). Ja nyt vaan mietin että voisko tuo kello liikkua vähän nopeemmin.. En enää millään jaksais kuluttaa aikaa täällä vaan I WANT TO HIT THE ROAD ALREADY!
Kohta bussiin... Aamulla sitte lähtee lento siinä 7 maissa ja ei mee pitkään nii ollaankin jo Kööpenhaminassa ja katotaan mitä siellä keksitään! Koko päivä aikaa tehdä kaikenlaista :) Ehdotuksia?
Mutta nyt yritän vielä iPhonelle kerätä kaikkee hyvää musaa matkaa varten :) 
Joo sori mulla on nyt sellanen John Butler- vaihe mun musiikkielämässä nii saaatte taas kärsiä siitä jos ette tykkää mutta hei ne jotka mielellään kuntelee niin Good for You!
Tästä tulee mukava ja rentoutunut olo, ehkä vähän odottava fiilis kans, en malta oottaa että pääsen näkemään Teneriffan ihmeet! :)


Pitäkää huoli itsestänne kaverit! Lukekaahan kuulumisia täältä ja saa muutenki kysellä et miten menee ^^
Nähdään sitten ensivuonna! Siihen asti: Ihanaa joulua ja huikeeta uuttavuotta! ADIOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti