torstai 25. lokakuuta 2012

TO TENERIFE!


Tässä on Hoteles Globalesin Tamaimo Tropical, Teneriffa!

Sielläpä työskentelen sitten 31.10.2012- 9.1.2013. Joulu, synttärit ja uusivuosi pitää juhlia sitten siellä mutta kokemus sekin! Ja odotan sitä tosi innolla :) Nyt ei vaan uskalla liikaa tuosta innostua kun miettii miten viimekerralla kävi kun paikat yhtäkkiä peruunuikin... Mut nyt oon tosi hyvällä fiiliksellä lähdössä :)

Lento siis lähtee 31.10 keskiviikkona klo 7.00, eli yöbussi helsinkiin; TÄÄLTÄ TULLAAN. Helsingistä lennetään sit kohti Kööpenhaminaa ja Tanskassa ollaan sitte kokopäivä ja saa nähdä mitä keksitään :) Seuraavana aamuna torstaina klo 6.50 lennetään sit jo Teneriffalle. Lentoja varatessa oli 3 eri lentokenttä vaihtoehtoo et mihin Teneriffalla sit haluaa mennä. Vaihtoehtoja ois ollu Teneriffa TFS, TCI ja TFN. Veikattiin että toi TFS ois se eteläinen kenttä ja se ois sitte lähimpänä hotellia. Mut tosi huonosti löyty netistä et missä ne sijaitsee mut eiköhän se näin mene. Kentältä hypätään sitte bussiin joka (toivottavasti) vie meidät jonnekki sinne hotellin lähelle :D

Mut takasi tulo onki sitte vähän vaikeempaa... 9.1 keskiviikkona klo 17.25 lennetään Kölniin ja ollaan siellä yötä.
Aamulla torstaina klo 10.00 päästään lentämään Berliiniin jossa perillä ollaan klo 11. Ainakin tulee tuota Saksaakin nähtyä kun en siellä ikinä ole ollut... Mut berliininmunkki on pakko syödä kun siellä kerta käydään! :D
Vasta klo 21.25 lähtee lento Helsinkiin ja perillä ollaan siinä puol yks yöllä. JA IHANAA yöbussi kutsuu taas... Eli kotona oon sitte joskus perjantaina aamulla ja aivan kuolleena.
Ja eihän tämä huvi maksakkaan ku ihan saakelisti mutta onneks on koulu joka maksaa kaikki matkakulut! Ja jopa yöpymisen hotellissa noilla kentillä!
Tulee tuosta matkustusosiosta varmaankin aikamoinen seikkailu mutta se on kyllä juuri sitä mitä minä nyt kaipaan tähän tylsähköön elämääni :) Reissun piristävällä vaikutuksella jaksaa taas pitkälle! Nyt pitää vaan kerätä energiaa, nähdä ystäviä ja pakkailla ja vähän sunnitellakkin. Näihin auttaa hyvä ruoka kuten sipulikeitto, uuniperunat ja valkosipulipatonki, sekä hyvä ja inspiroiva musiikki. Tässäpä yksi ihan mukava:


Vielä yhdet (ehkä toisetkin pienet) pippalot ehdin täällä juhlia ja ainakin lauantaina ois tuo Halloween, elikkä toivottavasti tulee mukava ilta mistä sitten ikinä itseni löydänkään! Viikonloppu menee ihmisiä tavatessa ja alkuviikosta pitää jo pakkailla sun muuta. Mut nyt ei stressiä siitä vaan nautin viimeisistä päivistä kylmässä Suomessa niin hyvin kuin vain pystyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti