torstai 20. joulukuuta 2012

Viimeiset 3 vikkoa.. HUH!

VOI EI!! Enää 3 viikkoa aikaa nauttia lämmöstä täälläpäin maailmaa! Tasan 3 viikon päästä ollaan tulossa kohti suomea ja voin sanoa että pieni paniikintapainen alkaa iskeä.. En millään haluaisi vielä lähteä mutta silti oma koti kuulostaa houkuttelevalta. Mutta nyt pitää siirtää se syrjään ja nauttia ehkä parhaista kolmesta viikosta täällä Teneriffalla! Seuraavina viikkoina nimittäin tulee tapahtumaan paljon jännittäviä asioita. Ensinnäkin tuleva viikonloppu on vapaata jolloin todennäköistesti aion käydä Playa de las Amreicasisssa, ainakin. Tiian veli tulee käymään ja majoittuu samaan pikkuhuoneeseen meidän kanssa... Saattaa tulla ahtaat paikat :D Mutta alkuviikosta onkin sitte joulu ja se menee töitä tehdessä. Jossain välissä yritetään kuitenkin käydä ulkona syömässä ja nautiskella punaviiniä sivistyneesti(?).  Sitten viikon loppupuolella koittaakin taas vapaat ja mun synttärit! Jonnekkinhan sitä pitää lähteä juhlimaan... ;) Ja vapaat jatkuu seuraavan viikon alussa jolloin koittaakin jo vuosi 2013, HURRAAAA huonon onnen vuosi (siksi aion käydä ostamassa karma rannekkeen kaiken varalta...)! Sen varalle on jo 2 kuohuviinipulloa valmiina odottamassa. Tulee huikea vuodenvaihde! Ensivuoden puolelle ollaan jo yhden hotellin managerin kanssa sovittu että käydään kokemassa Teide-vuori ja muutamia pienempiä historiallisia Teneriffan kaupunkeja ja toki myös ruokaa.
Mutta tämäkin viikko vaikuttaa ihan lupaavalta; viikonlopun vapaista kerron myöhemmin lisää mutta tänään vuorossa hyvää ruokaa jossainpäin kaupunkia ja illalla pienimuotoista juhlimista ehkäpä livemusiikin kera!
R.I.P neljät kengät...
Alkuviikosta on siis ollut töitä töitä töitä.... Paljon asiakkaita ja vähän henkilökuntaa. Muutamana päivänä on mennyt ylitöiksi ja iltaisin on aivan puhki. Tämä näkyy myös meidän kengissä, joilla on näköjään paljon pahempi työuupumus kuin meillä.  En ymmärrä miten tässä oikein onnistutaan mutta yhteensä 4 paria kenkiä täällä ollaan kulutettu, Ja vieläpä aivan loppuun asti. Jos nyt noilla yhillä kengillä selviäisi sit loput kolme viikkoa :D
Tällä viikolla mulla on ollut nämä aamut aina vapaina. Työt on alkanu vasta 13.30 joten aikaa on aamuisin pitänyt jotenkin tappaa. Noh, ratkaisu siihen: shoppailu! Yleensä en kaupoissa pyörimisestä niinkään välitä mutta nämä kaupat täällä on vaan niin töynnä kaikenaista ostettavaa ja varsinkin kaikki korut.... Niihin on menny jo ihan liikaa rahaa. Mutta olen yrittänyt ostella myös joululahja-tuliaisia mutta se on kyllä tosi vaikeaa :DD Mutta ehkä ei pitäis vaivata päätään sillä että mitä tuo, ajatushan on tärkein vai mitä? :)
Lisää tekstiä sit viimeistän ensiviikon alussa.
Muistakaa selvitä huomisesta 21.12.2012 maailmanlopusta hengissä!
BESOS!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti