lauantai 5. tammikuuta 2013

Uudenvuoden juhlia

aijaijaijj.....
Synttärit ja uusivuosi tuli ja meni. Olin niin hemmetin innoissano molempien vietosta täällä Teneriffalla. Mutta hei, aina ei mee niinku strömsössä... Ja sen ei pidä antaa haitata :D
Los Gigantesin aukio 
Olin siis paria päivää ennen synttäreitä ollut kipeänä ja pois töistä, mutta oli sillä aikaa huomannut kaksi uutta harjoittelijaa ravintolassa. Perjantaina sitten päätettiin lähteä käymään ulkona ja tutustua enemmän. Kaksi mukavaa tyttöä Argentiinasta siis :) Mukava ilta loppui kuitenkin melko lyhyeen koska tytöillä oli seuraavana aamuna töitä. Seuraava päivä menikin Los Gigantesissa kaupoissa. Kävin myös syömässä baari/ravintola Paddy's Longuessa ja oli muuten taas kerran sairaan hyvää ruokaa. Päivällä menin istumaan Route 66 kanssa läppärin ja Coronitan. Mutta kohta siinä istuessani sain Tiialta huonoja uutisia; Tiia eksyi Las Palmasissa eikä enää ehtinyt viimeiseen lauttaa joten ei päässyt viettämään synttäreitä eikä seuraavana aamuna töihin....!! Noh, onhan täällä muitakin kenen kanssa lähteä. Mutta loppujenlopuksi ilta meni siihen että kukaan ei lähtenyt mukaan.. Myöhemmin löysin itseni Karaoke Tropicalista muutaman tutun ja hotellin asiakkaiden seurasta. Mutta eipähän tarvinnut juomista maksaa sinä iltana.. :DD Jotkut asiakkaat tarjos niitä vähän turhankin anteliaasti. Noh seuraava päivä menikin sitte vähän huonomissa merkeissä kun kuulin ikäviä uutisia kotoa...
Tiia kuitenkin selvisi ehjänä takaisin ja illaksi töihin. Ihan illalla päätettiin käydä ulkona muutamalla ja juhlia mun synttäreitä uudestaan, paremmissa merkeissä. Vakiobaariin taas jalat ihmeellisesti veivät ja myöhemmin seuraan liittyi John joka on sisäänheittäjänä yhdessä läheisessä ravintolassa. Kolmistaan käytiin Los Gigantesissa baarissa jossa oli karaoke ilta..... Mutta se ei ollutkaan niin paha kuin olisi voinut luulla; karaokemies olikin ihan sairaan hyvä laulamaan ja yhdessä vaiheessa vetikin kunnon serenadin ja kaikki taputtivat seisaaltaan :D Myöhemmin käytiin kävelemässä rannalla ja juotiin hieman skumppaa (sivistyneesti) melkein aamuun asti.
John Tiia Ellu Emma
Katukauppias myi Ellulle vilkkuvan rusetin!
Seuraavan päivän suunnitelmat olikin aika selvät; Uusivuosi!! Aamu meni valmistautuen (osittain nukkuen...)  ja kuunnellen musiikkia tyttöjen kanssa. Illalla käytiin ravintolassa syömässä uudenvuoden illallinen ja oli muuten aika hulppean näköinen ravintola ja ruokaa oli enemmän kun tarpeeksi! Myöhemmin pistäydyttiin Francy´ssä ja Route 66ssa kuuntelemassa bändiä. Johnin liittyessä seuraan lähdettiin juhlimaan perinteistä espanjalaista uuttavuotta Los Gigantesin isolle aukiolle, jonne kokoontui paljon ihmisiä juhlimaan vuoden vaihdetta. 12 sekuntia ennen uuttavuotta espanjalaisilla on tapana syödä 12 rypälettä, yksi joka sekunti. Ja näin teki espanjalainen bändi joka oli soittamassa aukiolla. Vuosi vaihtui mukavasti, iloisia ihmisiä, tanssia, ilotulitteita, musiikkia ja hyvä seura :) Ja Tiian kanssa tehtiin jotain mistä oon haaveillu jo pitkään; "räjäytettiin" skumppapullot j vähän sitä itsekukin sai naamalleen, silmiin, vaatteille ja jokapuolelle... Moniin tuttuihin tuli törmättyä sinä iltana ja ilta venyi aamuun asti. Ja noh, suraava päivä menikin sitte vähän lepäillessä niinkuin arvata saattaa ;)
Tämä vuodenvaihde oli siis melkoinen mutta jospa suunta olis sitte toinen nyt :)

CIAOAOA!!
Tällä hetkellä siis enää 4 päivää jäljellä työtä täällä ja sitten se koneen nokka suuntaakin Kölnin kautta Helsinkiin ja bussi Kuopioon. 11. päivä nähdään!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti