lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kesäkuntoon vedellä

Kun nyt on kesä ihan ovella jo niin aina alkaa miettimään niitä kiloja mitä talven aikaan on kertynyt, ja toki niistä eroo haluaa. Mutta itsehän olen laiska ja erittäin mukavuudenhaluinen, joten jokapäiväinen raataminen salilla tai pizzan pois jättäminen ruokavaliosta ei tule kuuloonkaan! Toki salilla ja Fressin tunneilla käyminenkin (se vähäinenkin) näkyy ja enimmäkseen tuntuu jo! Ekan salikerran jälkeen olen siis painoa tiputtanut noin 4 kiloa ja en edes yrittänyt kauheasti :D
Mutta pääasia on se että itsestä tuntuu mukavalle mennä ulos ja rannalle ja nauttia kesästä! Joten kokeilin netistä löytämääni "vesidieettiä" mistä olin jo aikaisemminkin kuullut jotain. Juon siis joka päivä 2-3 litraa vettä ja aina ennen ruokailua joten olo on täydempi eikä tartte ahtaa sitä ruokaa nii hemmetisti... Ja jo parin päivän jälkeen huomaa että olo on myös energisempi eikä näläntunnetta enää juuri huomaa. Joten tätä aion nyt jatkaa, toki pitää välipäiviä pitää ettei mene ihan överiksi tämä..













Asiasta paistinpannuun... Huomenna on IHAN PAKKO tehdä makkaraperunoita kun oon himoinnu niitä jo parin päivän ajan tässä. En malta oottaa huomista... :DD

Mölli!
Eilen oli ihan mukava ilta, kävin pitkästä aikaa jätkien kanssa Passionissa ja vielä jälkifiilikset siitä päällä :D Mutta siis koti-ilta "hyvän musiikin" parissa luvassa tänään. Aattelin illemmalla jopa kattoo ihanan romanttisen komedian. HYI.


Sellubiitti soimaan...!

Ensiviikolla ois sitten Saran synttärit juhlittavana eli varmaankin viikonloppuna seuraava teksti tulossa, tai ehkä jopa aiemmin... Katsotaan mitä keksin ja ehdin koska työt alkaa maanantaina ja keskiviikkona KOKKITUNNIT tarjoilijoiden kanssa JEEEEEEEE!! Ihan loistavaa :D Kuvamateriaalia ehkä luvassa sieltä sitten... ;)


Tuli aika sekava postaus tälläkertaa, ei oikein ajatus kulje eikä mitään järkevää kerrotavaakaan mutta oli ihan pakko jotain kirjoittaa joten tähän tultiin..
Take care folks!
Ps. Maikkiiiii <3





1 kommentti:

  1. kaikkien läskien bailu musiikki!
    ei saatana hajosin tolle kappalleelle!:DDDDDDDDDDDDDDDD huippu

    VastaaPoista