perjantai 31. toukokuuta 2013

Mökkielämää ja Tampere!

Viikonloppuna ensimmäistä kertaa tänä kesänä kävin mökillä rentoutumassa! Olihan siellä vähän laittamista ja kaiken näköistä hommaa mutta myös aikaa hengähtää. Ei autojen ja mopojen kaasuttelua ikkunan alla, ei kiljuvia lapsia, ei töitä eikö kiirettä. Ah! Koko viikonloppu oli tosi lämmintä ja aurinkoista, saunomista, auringon ottoa ja kalastusta :) Maikkikin nautti joka sekunnista ja oli ihan väsynyt mökkireissun jälkeen.
Maggaraaa
Ei särki kiinnostanu...













Mutta heti rentoutumisen perään olikin lähdettävä Tampereelle sukulaisten luo käymään. Mukava oli nähdä pitkästä aikaa kummeja ja pikkuserkkua joka ei enää ollutkaan niin pieni..... :D Minä en juuri ikinä ihmeellisemmin shoppaile mutta tuli koskikeskuksesta ostettua kolmet, KOLMET kengät! Mutta en kadu yhtään koska ne on ihanat!! :D Amarillossakin saatiin ihan hyvää palvelua toisin kuin viime kesänä... mutta tiistai ja keskiviikko aamuhan siihen meni... Loppu ajasta sitten vaan nautittiin toistemme seurasta :)
Lauantaina onkin sitte porukalla valmistujaisia, lakkiaisia tai muuten vaan bileet kun koulut loppuu. Itsekkin pitää käydä yksissä juhlissa pyörähtämässä enemmän tai vähemmän työn merkeissä ja illalla sitten katsotaan että missäpäin Kuopiota napsuu... ;)
Mutta pakko sanoa että kyllä tämä rentoutuminen ja matkustaminen ja työnteko ja ylipäätään elämä väsyttää. Mutta ei ainakaan voi sanoo etteikö mitään olis tehny :)












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti