sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Sunnuntaibloggailua


Iltavuorossa tylsää...
Huhhuh! Tuntuu että tämä viikko on mennyt ihan supernopeasti! Yleensä Tiiun kanssa ollaan aina tuskasteltu menneillä viikoilla kuinka "raskasta työ on ja miten hitaasti päivät menee". Hitaasti ne menee vieläkin, mutta tuntuu että kokonaisuudessa aika on mennyt tosi nopeesti.
Tällä hetkellä töissä meinaa olla vähän tylsää ja nopea edestakaisin ravaaminen on vaihtunut hitaaksi edestakaisin matelemiseksi. Asiakkaita hotellilla on vain noin 200-300 tällä hetkellä. Alkuviikkoina asiakkaita oli jopa yli 800. Että voitte siitä miettä miten kiirettä sillon piti kun nyt asiakas määrä on laskenutpuoleen ja kuin tylsää sitte nyt on! Meitä on aina ihan liikaa ihmisiä töissä mutta pomojen lähdettyä aina yritetään jotain piristävää keksiä. Iltavuorossa baarissa lentää aina niin huonoa läppää että ihan itkettää.. Perjantai-illan kunniaksi muutamat drinkit ja shotit työkavereiden kanssa aina piristää! Eilen illalla käytiin meidän mukavien työkavereiden kanssa Playa de Arenalla vähän juhlimassa! Tanssittiin ja tutustuttiin uusiin ihmisiin ja vanhoihin ehkä vielä vähän paremmin. Jekku-redbull oli yhden mielestä outo juttu mutta kunhan sitä maistamaan uskaltautui ilmeestä päätellen taisi maistua :D Myöhään, muttei liian myöhään tultiin hotellille vähän vielä nukkumaan ennen seuraavan päivän töitä. Minä onnellinen aloitan työt vasta 13.30 mutta Tiiahan se paiskii siellä töitä jo aamu 9:stä asti. Tänään on taas luvassa melko rauhallinen päivä; ihmiset ovat olleet viikonlopun juhlimassa ja tänään on se päivä kun mikään paikka ei ole auki (tai no periaatteessa kaikki mutta kukaan ei ole missään...) ja ihmiset täyttävät ruumiitaan alkoholin sijasta ruoalla ja alkoholittomilla juomilla. Joten seisoskelua luvassa tänään iltavuorossa. Onneksi kuitenkin on muutamia asiakkaita joille päivällä ei ole väliä ja saa siis ehkä muutaman kaljan tänä iltana hanasta laskea.
Ensi viikko on siitä erillainen viikko että meillä on pikkuisen erillaiset vapaat kuin aikaisemmin; tiistai ja keskiviikko! Huomenna siis ensimmäinen maanantaivuoro! Sitä odotellessa. Vapaapäivien suunnotelmat ovat vielä vähän auki mutta suunnitteilla on ainakin rentoutumista, ehkä vähän rantaa ja hyvällä tuurilla pieni reissu Route 66:sen työntekijöiden kanssa Playa de las Americanosiin WOHOO! Siellä on kuulemma semmonen "party hard everyday"- meininki ja sehän passaa. Olis mukava päästä jonnekkin muualle tästä pienestä kylästä vähän isommille vesille.
Vaikka tällä viikolla on ollut erittäin hyvä mieli töissä ja muutenkin tuntuu että alkaa ystävystyä ihmisten kanssa ennemmän ja enemmän, silti nyt on ollut sellanen pieni koti-ikävä. Onneksi se ei nyt mikään akuheen musertava oo ollu mutta kuitenkin, tällä viikolla jotenki enemmän ku aikasemmilla. Ja vaikka jo kolmatta kertaa tämmösellä reissulla oon niin ehkä tämä on ollut tähän astisista "vaikein" . En oiken tiedä että miks ja millä tavalla mutta jotenki vaan... :D Mutta toisaalta on tämä tähän asti ollut kyllä noista reissuista myös se paras. Mutta tänä aamuna onneksi vähän helpotti kun Äidille soitin kuulumisia <3 Se mitä oon tässä lähipäivinä miettiny on että tänävuonna vietän mun ensimmäisen joulun "yksin" ilman perhettä. Mutta ehkä voin hetken leikkiä että Tiia ja sen veli (joka tulee tänne Tiian seuraksi jouluna awwww) on sit mun perhettä sen aikaa :) Ja en tiedä  yhtään että "vietetäänkö" täällä minkäänlaista joulua. Ja jos vietetään, se on varmasti kaukana siitä mitä se Suomessa on. Mutta ihan hauska kokemus sekin ehkäpä. Mutta enää 5 päivää niin voidaan avata Tiian kanssa ensimmäinen luukku meidän superhienosta joulukalenterista!!! Spongebob Squarepants- kalenteri on ehkä paras ostos täällä tähän asti :D Ainut häiritsevä asia on se että se seuraa katseellaan minne ikinä menenkin... Mutta ei voi olla hymyilemättä aina kun sitä katsoo :D Ja siinä on 25 luukkua! Yksi enemmän kuin Suomalaisissa kalentereissa nam :P
Lisää kuulumisia sitten taas vapailta! Ciao!
P.s Koittakaa kestää mun kirjoitusvirheet... En jaksa aina tarkistaa et menikö oikein :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti