keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Valaita, papukaijan kakkaa ja sairastelua

Näiden vapapäivien teema oli hyvin vahvasti MERISAIRAUS. Eilen käytiin katsomassa valaita Flipper Uno nimisellä merirosvolaivalla. Miehistö oli tosi mukavaa, tarjolla oli mm. olutta, limppareita, leipää ja paellaa, oli ihana lämmin ja aurinkoinen päivä, valaita näkyi paljon, oli uimista, hienoja maisemia ja tattarrraaararaaaaaaaa ei huvittanut paljon mikään ku olot oli niin kauheat. Noh, onneksi siitä on nyt melkein selvitty ja elämä jatkuu ilman meriseikkailuja..
Mutta mennäämpä nyt kuitenkin takaisin maanantaihin; aamusella lähdettiin metsästämään Tiialle uusia kenkiä ja mulle bikineitä. Monen kaupan jälkeen molemmat sai haluamansa ja vihdoin oli vuorossa RUOKAA! Sitä hetkeä olin odottanut jo monta päivää, ei enää niitä samoja hotellin ruokia vaan oikeesti jotain erilaista ja erimakuista hyvää namnam. Mentiin sinne mukavaan papukaija paikkaan ja syötiin pihviä ja lohta ja vähän jälkkäriäkin. Mukava kalju tarjoilijasetä antoi mun pitää

yhtä papukaijaa kädellä, ja voi vitsi se oli ihana. Ainut huono puoli oli että Armando-papukaija tykkäs vähän purra Tiiaa ja kakata mun päälle! Sitä tarjoilijaa vähän hävetti hahaaa :DD
Tämän jälkeen suunnattiin rannalle, tai oikeastaan kalioille. Natural poolin vieressä nautittiin pari pussikaljaa ja paistateltiin auringossa. Piti sitä vielä uimassakin käydä.
Kotimatkalla käytiin kaupan kautta ja ostettiin kinkkuja ja juustoja ja kaikkee muutakin hyvää. Syömisten jälkeen lähdettiin käymään Route 66:ssa ja myöhmmin löydettiin itsemme jostain kämäsestä disco paikasta jossa ei ollut ketään! Mutta ihan hauskaa oli :D Noh, se tiistai meniki sitte pahoinvoiden koko päivän... Mutta ehdottomasti näiden vapaiden opetus on että EI ENÄÄ IKINÄ MERELLE KEINUVASSA LAIVASSA, PISTE. Luulisi että olisin jo viime Marokon matkasta sen oppinut mutta kun ei niin ei. Valtaskuvat on vähän huonoja ku en ikinä tietenkään ehtinyt ottaa kuvaa sellaisesta joka näkyi hyvin tai sitte olin vaa liian hidas kun ne tuli pintaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti