sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Sunnuntai!

Saatte nyt oikein urakalla lukee näitä kuulumisia sit mun varpaasta (vähän niinku tosta meidän suihkustakin) ku se nyt on nii hirveen iso juttu, sori jos ei kiinnosta :D skipata aina voi.
Oli siis tosi mukava viimeyönä herätä hirveän jyskyttävään kipuun varpaassa. Noh, siinä vähän aikaa pyörin ja sain unta lopulta. Aamulla kipu jatkui ja kas kummaa, varvas olikin kasvanut melkoisesti. Ihan pinkeä ja punainen varvas on siis tulehtunut, hurraa!! Ei sille paljoo paino varata saati pidetä työkenkiä kunnolla jalassa.. Ja siinä samalla konkatessa kipeytyy mukavasti myös lonkka! :D Mutta näillä mennään mitä on annettu. Oli siis ihan mukava työvuoro kuitenkin :) Meidän mukava pomo ymmärsi hirmu hyvin että on pottuvarvas pikkusen kipeä nii menin sitte pitämään baaria pystyssä ettei tarvitse niin paljoa kävellä. Ja voi vitsi että sunnuntain aamuvuorot baarissa on mukavia! Sopivasi asiakkaita, ei liikaa hankalia drinkkejä ja huvittavia krapulaisia ihmisiä :D Osa tulee hakemaan vettä, fantaa ja spriteä ihan urakalla kun taas osa ilmeisesti rommikolan voimin lähtee uuteen nousuun! Ja mukavaa juttuseuraahan ne tylsiin aamuihin on :)
Mutta nyt on peli pelattu ja voitettu; vihdoin ne pitkään odotetut vapaat on tässä ja nyt! Ja kohta kuhan Tiia töistä pääsee niin on niiden paljon puhuttujen sunnuntairentouttavien aika. Huomenna sit shoppailua ja hyvää ruokaa Los Gigantesissa, aurinkoa, muutama bisse ehkäpä Route 66:ssa ja tiistain suunnittelua. Mitähän sitä keksis? Tuo Teidelle kiipeäminen taitaa vielä tältä erä jäädä mutta kenties valaankatselureissu, merirosvolaivailua. tutkimusmatkaa vai lisää rantaa ja aurinkoa?? Hmm.. se selviää sit huomenna.
Ainiin, ja rastatkin tänään lähti, huhu. Vielä jonkin verran takkuja mutta ehkä se siitä.


Näihin (ja moniin muihin) tunnelmiin, Mukavaa Sunnuntaita Kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti