lauantai 17. marraskuuta 2012

Töitä, töitä, töitä ja ranta!

R.I.P kengät...
Nyt on taas 5 päivää tehty töitä ja on muuten tehty kunnolla! Vapaapäivät tulee kyllä tarpeeseen niinkuin mun kengistä näkyy... Toissapäivänä ne vähän hajos ja sitte niitä teippailtiin mutta ei tahtonut auttaa. Mutta onneks nyt on uude ja mukavat popot valmiina uusiin työkoitoksiin. Jos nuo nyt säilyisi vähän pidemmän aikaa. Tällä viikolla on taas kerran tullut huomattua se ulkomailla olon "2 viikon sopeutumis aika" joka on toiminut aina kun Espanjassa olen työskennellyt. Nyt on se reilu 2 viikkoa mennyt ja tänne alkaa pienen alkukankeuden jälkeen sopeutua oikein hyvin. Alkaa tutustua ihmisiin ja tietää jo mistä ja miten kellekin jutella. Hyvin on myös oppinut työrytmin ja tehtävät salilla.
Tämän koko viikon olen tehnyt ns. Siestavuoroja, mikä tarkoittaa sitä että yksi pätkä tehdään aamulla ja yksi illalla. Eilen iltavuoroni oli 19-23. Ei ollut paljon asiakkaita joten melko tylsä vuoro... Onneksi on kuitenkn mukavia ja jokin verran hullujakib työkavereita jotka pitävät huolen siitä ettei tartte nauramatta tylsistyä. Eilen iltaa piristi myös papukaija show Disco baarissa! Ne oli niin hienoja ja taitavia ja hauskoja :D hiljaisemmista työvuoroista huolimatta ei illalla kyllä montaa minuuttia mennyt että nukkui jo sikeästi kuin tukki.
Hups...

Eilen kävin kattomassa playa arenan (eli suomennettuna hiekkaranta, onpas nokkelaa...) meininkiä samalla kun kävin kaupoissa. Siestalla töiden välissä (13-19) on paras aika mennä rannalle ja siellä kävin siis myös tänään! Ihanan vilpoista vettä ja mukavat aallot :) Mutta varpaan sain jotenkin tapettua johonkin ja nyt siellä on hiekkaa sisällä!!Toivottavasti tulee pois ennekun joku apinanaivokuume iskee siihe...

Sunnuntai-ilta rentouttavat
Seuraavat vapaapäivät pyhitämme ainakin muutamille sunnuntai-ilta rentouttaville, pienelle shoppailu reissulle Los Gigantesiin ja auringolle!
Vapailla kirjottelen sit että mitä sitä on tullu taas tehtyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti