tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kesän odotusta kirjojen kera!

Joskus tuntuu että elämään tulee ihan älyttömästi iloa jostain tosi pienistä jutuista. Kuten viime sunnuntaina; en odottanut reissusta tulevan mitenkään erityisen mukava sillä oli lähdössä isovanhempieni kanssa Viitasaarelle katsomaan enoani ja järjestelemään hiljattain kuolleen isomummoni tavaroita. En ollut vielä käynyt siinä talossa tapahtuman jälkeen, en ollut päässyt hautajaisiin tai edes vielä käynyt haudalla mutta loppujen lopuksi mieli olikin aika rauhallinen, sitten kun sinne pääsi. Mutta mikä sitä iloa oikeasti toi oli se että kirjahyllyjen uumenista löysin kirjan jota tylsyyttäni aloin lukemaan. Ennenkuin huomasinkaan olin ahminut noin 30 sivua kirjasta HOTELLI BABYLON. Jäin koukkuun ja tosi pahasti. Mielenkiintoinen se oli koska teksti oli helppolukuista ja tyyli oli minun mieleeni mutta ennenkaikkea koska se kertoo omasta alastani. Olen jonkin verran työskennellyt hotelleissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja siellä näkee jos minkäkinlaista ja siksi tätä mielenkiinnolla luin. Ja kaikki tässä kirjassa perustui tositapahtumiin! Meni noin 6 tuntia kun sain tämän kirjan tuhottua kokonaan kannesta kanteen.. Ja iloisia uutisia löysin tuota kuvaa etsiessäni; tämän kirjan perusteella on tehty myös brittiläinen tv-sarja!! Pitää vilkaista onko katsomisen arvoinen (veikkaan kylläkin että petyn...).
Toinen kirja mitä olen lueskellut on J.K. Rowlingin kirjoittama Paikka vapaana, mutta jotenkin en oikein jaksa siitä kiinnostua. Vaikka se onkin aika karu ja kaunistelematon kirja, silti tuntuu että tarina jotenkin laahaa ja ei etene :/ Mutta yritän sen loppuun lukea kuitenkin! Ehkä mieli muuttuu vielä.
Monia muitakin kirjoja on vielä tuhottavana mutta yksi minkä lukemista odotan innolla on John Irvingin romaani Vapauttakaa karhut!. Arvostelujen mukaan "mehevä ja mielikuvituksellinen" kirja. Ja tarinakin siinä on ihan mielenkiintoinen :) Sitä odotellessa...

Lähi viikkoina on ollut niin ihana huomata että aurinko paistaa ja lämmittää päivä päivältä enemmän :) Lumi ja jää alkaa pikkuhiljaa sulaa ja joillakin kaduilla voi kävellä jo ihan asfaltilla! Se saa aikaiseksi kyllä hyvän mielen! Eilenkään ei tarvinnut enää talvitakkia päälle laittaa kun pärjäsi hyvin vähän ohuemmallakin.
En millään enä malttais odottaa kesän tuloa että pääsee tekemään kaikkea mukavaa! Tuntuu oikeesti että talvi rajoittaa mua ja haluaisin olla jo vapaa!! :D

Muutamissa seuraamissani blogeissa viimeaikoina huomio on kiinnittynyt tällaisiin ihaniin kesäisiin kuviin... Aaah, kesällä sitten loikoilua riippumatossa mökin rauhassa ja ystävien kesken mustikkajäätelöö :) Tai mitävaan jäätelöö!!

Ja lopuksi mukavan kesäinen musiikkivideo, hieno tarina ja sanat sekä älyttömän nätti nainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti