tiistai 2. huhtikuuta 2013

Aurinkoenergiaa ja pestoa

Hupusta oli hyvä tiirailla :D
Viimekerran kun kävelin mäkeä ylös Puijonlaaksossa koululle päin se oli vielä ihan lumessa ja jäästä liukas, mutta tänään se oli jo osittain aivan kuiva! Kyllä se kesä sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti... :) Aurinko on viimeaikoina paistanut niin paljon ja monena päivänä että saan siitä ihan uutta energiaa ja oon aivan innostunut kaikesta! Ihanku oisin vaan nukkunut koko talven ja nyt alan olla taas omaitseni. Kauniin maanantain sään kunniaksi käytiinkin ulkona Emman kanssa ja Maikkikin nautti vaikka alussa lumi olikin vähän inhottavaa :D Koirakaverikin löytyi Maikille eikä pelottanut yhtään!
Kissa kassissa
Lenkin jälkeen väsytti niiiiiiin paljon!

















Viimeviikko menikin aika nopeasti; oli kaikennäköistä pientä tekemistä ja tietysti pääsiäisviikonloppu. Torstaina parhaalle kaverille tulikin sitten se toinen kymppi täyteen eli se päivä ja yö menikin Hennan 20 v. synttäreitä juhliessa mukavassa seurassa! Tollasen kynttilä-koristeasetelmajutun väsäsin sit Hennalle lahjaksi :)


Toivottavasti tuo kasvi kasvaa...
Mutta se on sellanen että se ei
ainakaan kuole!
Liimailin narua yhtenä iltana kuppeihin...
Menee se ilta niinkin :D

Koulussa tehtiin taas drinkkejä!











































Se kaikki muu pikkutekeminen oli mm. leffojen katselua, Ikanossa käyntiejä, koulua, töitä, muutamia ystäviä ja jotain lävistykorujakin tilasin pitkästä aikaa :)
Leffoja, leffoja, leffojaaa...
Joitakin viikkoja sitten tosiaan saapui paketti täynnä hyviä leffoja jotka itselleni halusin aijajijaii... Ihania uusia leffoja vielä muoveissa ja ihan koskemattomana! Toinen paketti oli ne korut; muutamia korviksia ja napakoruja sekä varvasrengas tuli ostettua.
Uusi koru!











Vilman kanssa käytiin Ikanossa yks päivä ja syötiin ihanat caesarsalaatit! nomnom.... Tehtiin myös viimeviikolla ehkä maailman parasta mureketta! Täytteenä oli kolme juustoa ja pestoa ( ja ehkä vielä jotain mutta en muista yhyyy...). Pesto on tällähetkellä oikeesti mun lempparia! Tungen sitä jokapaikkaan! Melkein toivon että kyllästyisin jo mutta loppua ei näy :D
 Kävin myös parin viikon ajan Lady Linella salilla ja spinningissä. Sellasen tappo pyöräilyn jälkeen siltikin tuntu että jaksais tehdä vaikka mitä, lihakset tosin oli toista mieltä... Ja varsinkin seuraavana aamuna! Mutta nyt on aika ruveta käyttämään vihdoin niitä Fressin kertkäynti lippuja JES! Spinningiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn.........
Tälläkin viikolla tulee olemaan ihan mukavia päiviä; vähän siivoilua huomenna mutta kiva käydä koulullakin välillä ja tietenkin mun ja Emman pizza(touhu)torstai ja yritys tehdä kotona pannupizzaa... Hmmm, mitäköhän siitäkin tulee.. Pakko varmaan tunkee vähän pestoa siihen nii pakko maistua hyvältä :D Mutta siitä puheenollen (ja nyt kun olen ihan rakastunut pestoon) onkin jo nälkä eli vuorossa tonnikala-sinihomejuusto-pestopastaa NAM!
Ihanan aurinkoisia päiviä kaikille (vaikka se ei aina ulkona paistakkaan)!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti